Programmet för Inspiration Världen 2014

Programmet för Inspiration Världen 2014 är här!

Ladda ner programmet som pdf →

Facebook-evenemang →

Lördag 6 september, 10:00 – 16:30, ABF-huset i Stockholm

Inspiration_Varlden_Program2014_front

Kom och möt aktivister från hela världen! Passa på att samtala och nätverka med andra engagerade eller nyfikna – i en heldag med seminarier och workshops.

Översikt för programmet med tid & plats:

Inspiration_Varlden_Program2014_oversikt

Med start som Inspiration Latinamerika 2009, och breddning till Inspiration Världen valåret 2010, har det varit en succé som samlat många hundratal besökare. Så även i år anordnas Inspiration Världen på ABF huset, Sveavägen, i Stockholm. Temat är detsamma som förra året – Folk i rörelse för Jorden, Vattnet, Maten, Global rättvisa och Fred. Detta för att lyfta fram den kamp och de motstånd och förslag som uppstått ur bland annat den ekonomiska krisen, kriget och förtrycket i Mellanöstern, gruvutvinningen och skövlingen i Latinamerika. Det är hög tid att vi handlar och deltar för att förändra den ohållbara situation!

Precis som valåret 2010 har vi bjudit in riksdagspartierna till debatt om Global utveckling – på vems villkor. Kom och möt aktivister från hela världen för att inspireras! Passa på att samtala och nätverka med andra engagerade eller nyfikna. Vår förhoppning är att alla deltagare går ifrån dagen med ny inspiration och nya krafter för att kämpa vidare.

Vi som arrangerar Inspiration Världen är ett 30-tal organisationer och folkhögskolor. Läs mer om Inspiration Världen →

Publicerat i Global Rättvisa Nu, Inspiration Världen, Stockholm, Välj Rättvisa Nu!. Nyckelord: , , , , .

Kommentera