Engagera dig

Under 2014 genomförs två viktiga val. EU-­valet 25 maj och det svenska valet 14 september. Därför turnerar vi folkrörelser och folkbildare runt om i Sverige för rättvisa  – här hemma i Sverige och i världen, och för en klimatomställning som ger oss framtiden tillbaka.

Vill du eller din förening vara med?

Turnén under april-maj kommer göra stopp i en rad städer över Sverige, var med när turnén kommer till din ort!
Kontakta oss här för att få uppgifter till dem som är ansvariga där du bor!
→ Finns det ingen lokal grupp som anordnar något där du bor? Var med att starta upp en!

Genom olika arrangemang såsom debatter, torgmöten, gatuaktioner och med inbjudna gäster kommer vi se till att våra frågor lyfts upp i valdebatten!

Föreslå gärna för din förening eller nätverk att bli en av undertecknarna för Välj Rättvisa Nu! (Det som krävs för att underteckna är att ni stödjer den politiska plattformen. Utöver det väljer ni hur ni vill engagera er i turnén och kampanjen 2014.)

Affisch_Turne_ValjRattvisaNu2014_1200px

Crowdfunda turnén - ge ett bidrag

Nätverket Global Rättvisa Nu kommer under våren att resa runt i Sverige med turnén Välj Rättvisa Nu, för att lyfta miljö-, klimat- och rättvisefrågorna inför valet. För att nå ut till så många som möjligt behöver vi din hjälp! Om du vill ge ett bidrag för att få upp dessa frågor på agendan, sätt in ett bidrag (minst 50 kr) på bankgirokonto 376-3000 (*) så snart som möjligt. Märk bidraget med "Välj rättvisa nu".

Eftersom vi alla arbetar frivilligt går pengarna oavkortat till kostnaderna för turnén och till att sprida budskapet till så många som möjligt! Ditt stöd är viktigt!

→ Stöd turnén via gofundme - få vykort, serieteckning eller filmer som tack!

"Var med och folkfinansiera Välj Rättvisa Nu! Jag samlar in pengar till turnén, så att vi kan åka runt med några minibussar och sprida vårt budskap. Vi samlar in pengar fram tills turnén är slut, 18 maj."
Till kampanjen på gofundme →

[gfmdonate]

Ge ett bidrag
Konto: BG 376-3000 (*)
Märk bidraget "Välj rättvisa nu"

* Kontot tillhör föreningen Stödföreningen för ESF i Norden, som vi har ett samarbete med.