Crowdfunda Välj Rättvisa Nu-turnén!

crowdfunda_turnen_900x466px

Är du orolig för framtiden? Vill du att politikerna ska ta miljö och rättvisa på större allvar?

Under 2014 sker två val, EU-valet och riksdagsvalet. Våra politiska partier tycks mer inriktade på våra plånböcker än på de globala och lokala ödesfrågorna. Världen kommer allt närmare en oundviklig klimatkatastrof, och vi har bara några år på oss att ställa om till mer hållbara utsläppsnivåer av växthusgaser. Samtidigt ökar klyftorna här i Sverige, och välfärden säljs ut här och på många andra ställen i världen.

Nätverket Global Rättvisa Nu – ett nätverk med bland annat organisationerna Jordens Vänner, Klimataktion,  Latinamerikagrupperna, Glokala Folkhögskolan och Färnebo Folkhögskola – kommer under våren att resa runt i Sverige med turnén Välj Rättvisa Nu, för att lyfta miljö-, klimat- och rättvisefrågorna inför valen.

För att nå ut till så många som möjligt behöver vi din hjälp! Om du vill ge ett bidrag för att få upp dessa frågor på agendan, sätt in ett bidrag (minst 50 kr) på bankgirokonto 376-3000 (*) så snart som möjligt. Märk bidraget med ”Välj rättvisa nu”. Eller stöd turnén via en insamlingskampanj på gofundme.com.

Eftersom vi alla arbetar frivilligt går pengarna oavkortat till kostnaderna för turnén och till att sprida budskapet till så många som möjligt! Ditt stöd är viktigt!

→ Stöd turnén via gofundme – få vykort, serieteckning eller filmer som tack!

Var med och folkfinansiera Välj Rättvisa Nu! Jag samlar in pengar till turnén, så att vi kan åka runt med några minibussar och sprida vårt budskap. Vi börjar den 26 april i Luleå och Malmö, och avslutar i Stockholm den 18 maj. Pengarna kommer alltså att användas till bland annat transport, mat & logi i den mån vi inte fixar det gratis, och materialkostnader för utställning och flyers.

Vi samlar in pengar fram tills turnén är slut, 18 maj.

Av de pengar ni donerar går en liten del som avgifter till GoFundMe.”

- Insamlingen är avslutad -

→ Ge ett bidrag

Konto: BG 376-3000 (*)
Märk bidraget ”Välj rättvisa nu”

* Kontot tillhör föreningen Stödföreningen för ESF i Norden, som vi har ett samarbete med.

Publicerat i Nyheter, Välj Rättvisa Nu!. Nyckelord: , , , , .

Kommentera